teamed@teamed.hr +385 42 350 586

Prodajni program

Testovi za istraživanje i razvoj

Enzo Life Sciences, Inc. priznati je lider u području tehnologije označavanja i detekcije na tržištu istraživanja i dijagnostike. Njihov opsežan portfelj proteina, protutijela, peptida, malih molekula, kompleta i boja za sonde za označavanje pružaju istraživačima u području bioznanosti alate za identifikaciju ciljeva/validaciju, visokosadržajnu analizu, analizu ekspresije gena, detekciju nukleinske kiseline, biokemiju i detekciju proteina te analizu stanica.
Kompanija Axxora, LLC osnovana je 2002. s dva cilja: uspostaviti tržište koje povezuje istraživače i naručitelje koji provode nabavu s inovativnim proizvođačima reagensa u području bioznanosti te ponuditi platformu za marketing, prodaju i distribuciju specijaliziranim proizvođačima reagensa u području bioznanosti kako bi imali pristup svjetskom tržištu bioznanosti.
Hemarina je biofarmaceutska kompanija specijalizirana za razvoj proizvoda za zdravlje putem vlastite tehnološke platforme (M101) koja se temelji na svojstvima hemoglobina pjeskulje (Arenicola marina). Imaju ključnu inovaciju ako se usporedi sa svim ostalim aktualnim nosačima kisika na bazi hemoglobina (HBOCs): jedinstvena svjetska tehnologija kompanije Hemarina temelji se na izvanstaničnom hemoglobinu visoke molekularne težine koji je funkcionalan u širokom rasponu temperatura (od 4°C do 37°C) i ne zahtijeva nikakav kofaktor za oslobađanje kisika. To je do sada jedini poznati hemoglobin takvih svojstava.
Hycult Biotech je proizvođač reagensa za istraživanje u području urođene imunosti koji ima certifikat ISO-13485 od 1994. Imaju veliko znanje u razvoju i proizvodnji testova, protutijela i proteina. Njihovi proizvodi nastaju u suradnji s vodećim znanstvenicima iz cijelog svijeta.
Boster Bio je proizvođač protutijela specijaliziran za protutijela visokog afiniteta i visoke specifičnosti. Njihovi su proizvodi citirani u više od 23.000 publikacija i taj se trend nastavlja. Njihova protutijela temeljito se i transparentno validiraju za brojne primjene uključujući IHC, WB, ELISA i protočnu citometriju.
Creative Diagnostics vodeći je proizvođač i dobavljač protutijela, virusnih antigena, inovativnih dijagnostičkih komponenata i kritičnih testnih reagensa. Pruža ugovorne biološke usluge u području istraživanja, razvoja i proizvodnje proizvođačima dijagnostičkih medicinskih proizvoda uz GMP proizvodnju bioloških proizvoda za biofarmaceutsko tržište.
Abbexa je dobavljač bioloških alata za sektor bioznanosti, razvoja lijekova i biotehnologije. Opskrbljuje znanstvenu zajednicu primarnim i sekundarnim protutijelima, proteinima, kompletima ELISA, enzimima te ostalim kompletima i alatima koji se koriste u istraživanjima.
Nanoprobes - Budući da razvija proizvode koji sadrže nanočestice za istraživačku zajednicu, kompanija Nanoprobes proizvela je neke od najosjetljivijih reagensa i razvila tehnologiju za detekciju bioloških molekula. Njihova jedinstvena tehnologija označavanja zlatnom bojom upotrebljava unakrsno povezane metalne klastere i nanočestice kao oznake.
MedChemExpress (MCE) nudi velik raspon visokokvalitetnih kemikalija i biokemikalija koje se rabe u istraživanjima (novi reagensi u području bioznanosti, referentni spojevi i prirodni spojevi) za uporabu u znanosti.
STRUČNOST 20 godina bogatog iskustva u proizvodnji rekombinantnih proteina rezultira vlastitim tehnologijama pročišćavanja s krajnje čistim proizvodima i beskompromisnom biološkom aktivnošću po konkurentnim cijenama. POUZDANOST Imajući neospornu evidenciju o pouzdanoj opskrbi proteina znanstvenicima, ProSpec je postao poznati svjetski vođa znanosti o životu, pružajući širok spektar bjelančevina za istraživanje, razvoj i daljnju proizvodnju. KVALITETA Istraživački tim i znanstvenici strogo testiraju svaku seriju kako bi udovoljili istraživačkim i razvojnim zahtjevima za izvrsnom kvalitetom, beskompromisnom biološkom aktivnošću i dosljednošću. PODRŠKA Naš je cilj opskrba mnogim rekombinantnim proteinima koji služe akademskoj i istraživačkoj industriji. Više od 6000 rekombinantnih proteina, peptida i antitijela koji su presudni za istraživanje
Od osnivanja 2012., Vazyme je posvećen misiji "Znanost i tehnologija čine zdraviji život" kako bi se usredotočili na tehnološke inovacije i kontinuirano širili područja primjene temeljnih tehnologija u znanosti o životu.* *Trenutačno imaju portfelj od preko 200 vrsta rekombinaza za genetski inženjering, više od 1000 vrsta antigena visoke učinkovitosti, monoklonskih antitijela i drugih ključnih sirovina, uz više od 600 gotovih proizvoda.

In vitro dijagnostika

Kao inovator u tehnologiji, Vazyme svoje kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj inovativnih rješenja vidi kao glavni prioritet, što osigurava sposobnost tvrtke u razvoju novih proizvoda s inovativnim tehnologijama i sposobnost da nastavi s izgradnjom sveobuhvatnog portfelja proizvoda za rješavanje različitih potreba globalnih kupaca. *REAGENSI ZA R&D* *Reagensi za istraživanje molekularne biologije *Reagensi za prirpemu NGS *Reagensi ta biomedicinu *Reagensi za molelularnu dijagnostiku * Resurni centar
ulti med – Kompanija ulti med Products (Deutschland) GmbH specijalizirana je za razvoj, proizvodnju i izvoz visokokvalitetnih dijagnostičkih in vitro testova te testova na droge po čitavom svijetu. Visokokvalitetni standardi koje primjenjuje za svoje proizvode te njihov sustav upravljanja kvalitetom potvrđuje EN ISO certifikacija.

Genomika

Source BioScience - Međunarodna je kompanija koja pruža najmodernije integrirane laboratorijske usluge i proizvode. Prisutna je na brojnim tržištima. Njezina multidisciplinarnost i stručnost očituju se u sljedećim područjima: pružanju histopatoloških usluga izvještavanja putem outsourcinga i usluga testiranja ljudskog tkiva, usluga sekvenciranja sljedeće generacije (NGS) i usluga sekvenciranja Sangerovom metodom, rješenja za stabilnost tijekom skladištenja te u proizvodnji seroloških proizvoda iz krvi i tkiva.
Blueprint Genetics je kompanija koja se bavi genetskim testiranjima. Omogućuje najkvalitetniju genetsku dijagnostiku i kliničko tumačenje rijetkih nasljednih bolesti u 14 grana medicine. Provodi visokokvalitetna genetska testiranja za klinike u cijelom svijetu. Kombinira vrhunske laboratorijske postupke i najnoviju tehnologiju sekvenciranja.
Sistemas Genomicos - Prva je ključna španjolska kompanija koja se specijalizirala za genetsko sekvenciranje s više od 20 godina iskustva u molekularnoj biologiji i genetici. Usavršila se u tehnikama usmjerenima na zdravstveni, prehrambeni i poljoprivredni sektor te istraživanje.

Traumatologija

Hofer medical solutions - Već nekoliko desetljeća njihov se tim bavi razvojem, proizvodnjom i plasmanom sustava liječenja u području traumatologije, ortopedije i neurokirurgije.
Hofer medical solutions

Point of care

Mikrofluidna tehnologija sljedeće generacije na platformi LumiraDx
Inovativni spoj brzine i točnost i uporedivu s laboratorijem *Više testova na jednoj platformi • Jednostavan, intuitivan tijek testiranja • Male količine uzoraka, uključujući kapilarnu krv • Prijenosni instrument, besprijekorno povezivanje • Čuvanje test traka na sobnoj temperaturi
LumiraDx
Nova Biomedical razvija, proizvodi i prodaje tehnološki napredne analizatore za ispitivanje krvi. To je jedna od 25 najvećih svjetskih kompanija za in vitro dijagnostiku i najveća privatna kompanija za in vitro dijagnostiku u SAD-u.
Nova Biomedical
Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti!

TEA-MEDICINA d.o.o.
T. Brezovačkog 3/a,
HR-42000 Varaždin
Hrvatska (Croatia)
teamed@teamed.hr +385 42 350 586
Copyright @ 2023 I TEA medicina d.o.o. I Sva prava pridržana